Misfit De Musical - Lichtontwerp

NewbBe, Splendid Film en Morssinkhof Terra Theaterproducties

Voor de voorstelling ‘Misfit de Musical‘ van NewbBe, Splendid Film en Morssinkhof Terra Theaterproducties verantwoordelijk voor het lichtontwerp.

De makers van Brugklas de Musical en 100% COCO de Musical brengen de mega succesvolle Netflixserie en filmhit Misfit naar het theater in een compleet eigen musical! 

Julia heeft het perfecte leventje in Amerika. Dan moet ze ineens terug verhuizen naar Nederland en staat haar leven op zijn kop. Door de populairste meiden van haar nieuwe school wordt ze tot ‘Misfit’, een buitenbeentje bestempeld. Bij een talentenwedstrijd op school krijgt ze de kans om terug te gaan naar Amerika. Ze kan goed zingen, maar heeft met haar plankenkoorts nog nooit voor een publiek gestaan. En dan wordt ze ook nog eens verliefd op een muzikant op school!

Theaterkrant: Vier kakelverse, jonge acteurs, een fraai toneelbeeld, lekkere muziek, de kraakheldere, vrolijke regie van Anne de Blok met leuke vondsten en veel vaart. Alles is even simpel als effectief. De vijf kwartier vliegen voorbij en de kinderen in de zaal hebben een heerlijke avond die niet beter had kunnen aflopen.

I Love TheaterMaar wat deze voorst­elling nog meer bijz­onder maakt, is toch wel de vier toptal­enten, die staan te spelen alsof ze al in vele producties hebben gespeeld. Niets is minder waar, de vier zijn ofwel net afgestudeerd of mo­eten nog afstuderen. Ze zingen en spelen met een groot gemak en duidelijk met veel plezier. Ze weten je feilloos mee te nemen in het verha­al, een verhaal met een moraal. Want wat je problemen ook zijn, met vrienden en respect kom je er vaak wel uit.

Foto’s: Boy Hazes